vita-et-pax-zogezegd

Zo gezegd

Leer me het zelf te doen.”
Het is fijn te weten dat onze kinderen op school precies de waarden meekrijgen die ook wij hen thuis graag willen bijbrengen.”
Doordat mijn kinderen zelf verantwoordelijk- heid leren nemen, zie ik hen niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk groeien.”
Onze zoon leert elke dag te starten met wat écht belangrijk is: een brede glimlach en veel respect voor de mensen om hem heen.”
Iedereen heeft wel op één of andere manier leren schrijven. Ik heb het geleerd door letters te voelen.”
Het mooiste geluid is stilte.”
De school voelt aan als een kleine oase midden in de stad, waar nog écht tijd voor elkaar wordt gemaakt. Alles is er doordrongen van een familiale sfeer waarin iedereen zich welkom voelt.”
Vita et Pax heeft me gevormd tot wie ik vandaag ben. De tien regels van Maria Montessori geven voor mij nog altijd goed weer hoe ik in het leven sta.”
Ik wil dat Evelien verwonderd is, en niet zomaar bewondert.”
Je vergelijkt nooit met een ander, maar met jezelf.”